Прибирає нерівності, шорсткості, жовтизну нігтьової пластини. Надає блиск. Чотири робочих поверхні, зроблений з застиглої поліетиленової піни.

Інформація для оптових клієнтів: замовлення від 6 шт

Баф для полірування натуральних і штучних нігтів

Код продукту: 5221
Залишок на складі: багато
13 ₴
0,30 €
0,33 $
403 купили

Кількість:

403 купили
Опис

Прибирає нерівності, шорсткості, жовтизну нігтьової пластини. Надає блиск. Чотири робочих поверхні, зроблений з застиглої поліетиленової піни.

Інформація для оптових клієнтів: замовлення від 6 шт

Характеристика
Характеристика
Перегляди 901
Розміри
Довжина 2.50
Ширина 2.50
Висота 9.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Баф для полірування нігтів використовується як для натуральних, так і для штучних нігтів. Цей інструмент має кілька видів шліфувальних насадок, які допомагають домогтися гладкої і блискучої поверхні нігтів.

При використанні на натуральних нігтях баф допомагає прибрати нерівності і шорсткості, які можуть виникнути в процесі росту нігтів, а також прибрати жовті плями і надати їм здоровий і природний вигляд. Крім того, бафінг на натуральних нігтях може прибрати ризики, що з'явилися від регулярного носіння нігтьового лаку.

При використанні на штучних нігтях, баф допомагає домогтися ідеально гладкої і блискучої поверхні, що робить їх більш природними і красивими. Також баф дозволяє прибрати сліди від напилка, який використовується при нарощуванні і корекції штучних нігтів.

Бафінг не тільки покращує зовнішній вигляд нігтів, але і дозволяє їм краще «дихати», так як за допомогою бафа можна видалити старий шар лаку, який може перешкоджати доступу кисню до нігтьової пластини.

Крім того, використання бафа дозволяє заощадити гроші на походах в салони краси, так як цей інструмент легко використовувати і вдома. Але не варто зловживати бафом і сильно відшліфовувати нігті, це може завдати шкоди штучним нігтям або пошкодити натуральні.

Баф-це необхідний інструмент для створення привабливого і доглянутого вигляду нігтів. Важливо пам'ятати, що для безпечного і ефективного використання бафа необхідно придбати інструменти тільки від перевірених виробників і слідувати інструкціям по використанню.