Код продукта: SHT 10-11 Штамп при помощи которого очень быстро и удобно можно сделать рисунок на ногтях.

Друк для стемпінгу силікон

Код продукту: 5044
Артикул: ST-06
Залишок на складі: немає в наявності
101 ₴
2,36 €
2,54 $
50 купили
50 купили
Опис

Код продукта: SHT 10-11 Штамп при помощи которого очень быстро и удобно можно сделать рисунок на ногтях.

Характеристика
Характеристика
Артикул ST-06
Перегляди 1582
Розміри
Довжина 17.00
Ширина 14.00
Висота 4.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Друк для стемпінгу став незамінним інструментом для професійних майстрів манікюру і педикюру. З його допомогою можна створювати неймовірно красиві та оригінальні орнаменти на нігтях. Одним з головних елементів цієї техніки є силіконовий штамп для стемпінгу.

Силіконові штампи для стемпінгу – це гумові пластики з високою еластичністю. Вони дуже зручні для використання, дозволяють без зайвих зусиль нанести декор на нігті. Його можна використовувати з будь-яким лаком для нігтів і через нього можна просто напросто просідати штампором. Силіконові штампи не потребують попередньої підготовки, вони готові до використання з моменту придбання.

Силіконові штампи можуть мати різні зразки та розміри, в залежності від вашого бажання та побажання клієнта. Великий розмір дозволяє нанести декор на пальці з одного разу, що робить процес швидшим і менш напруженим для майстра. Завдяки високій еластичності силіконових штампів є можливість виготовляти декор за допомогою різноманітних кольорів лаку, він не буде складатися або розпливатися, і ефект завжди буде бездоганним.

Загалом, силіконові штампи для стемпінгу – це простий, зручний та доступний інструмент для тих, хто цінує бездоганну якість та оригінальний дизайн. Ви неодмінно зможете надати вашим нігтям неповторний вигляд із допомогою цього інструменту. До того ж, зберігання силіконових штампів дуже просте, вони не займають багато місця і завжди залишаються в ідеальному стані для наступного використання.