Штамп при помощи которого очень быстро и удобно можно сделать рисунок на ногтях.

Материал печати: силикон

Набір для стемпінгу

Код продукту: 5020
Артикул: ST-01
Залишок на складі: немає в наявності
122 ₴
2,82 €
3,04 $
2 купили
2 купили
Опис

Штамп при помощи которого очень быстро и удобно можно сделать рисунок на ногтях.

Материал печати: силикон

Характеристика
Характеристика
Артикул ST-01
Перегляди 1255
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Набір для стемпінгу: що це і навіщо потрібно

Стемпінг (англ. stamping – штампування) – один з найпопулярніших видів дизайну нігтів. Для стемпінгу потрібно мати не тільки техніку, вміння та досвід, але й наявність відповідного інструменту. У якомусь розумінні, стемпінг неможливо виконати без набору для стемпінгу.

Набір для стемпінгу складається з кількох елементів. Серцем набору є штамп – спеціальний резиновий або силіконовий бластер, що зафарбований лаком декору. За допомогою штампа дизайн з головної пластини переноситься на нігтьову пластину.

Крім штампа, набір містить ще кілька елементів. Передусім, це головна пластина з декором – один з найважливіших елементів, який вибирається залежно від бажаного ефекту. Зазвичай це металева або силіконова пластина з різним геометричним візерунком або паттерном.

Також до складу набору може входити губка-аплікатор, що допомагає швидко та легко зафарбувати штамп лаком чи гель-лаком.

Якщо виникає бажання правильно нанести декор на нігті, а також бажання вкластись у часі та заощадити кошти, то необхідний саме набір для стемпінгу. Більшість сучасних моделей користуються популярними матеріалами – металом або силіконом – які не тільки гарантують найвищу якість, але також забезпечують зручний та швидкий процес нанесення різноманітних елементів дизайну на нігті.

Якщо ви новачок у стемпінг-індустрії, рекомендується починати зі збірки стандартного набору, який містить все необхідне для того, щоб ви могли отримати якісний та привабливий результат. Такий набір не тільки допоможе Вам здійснити перші кроки у стемпінг-арті, а й стане для вас відмінним інcтрументом для професійних цілей.

Отже, якщо ви хочете мати десняні та оригінальні нігті, набір для стемпінгу – саме те, що Вам потрібно. Завдяки застосуванню стемпінг-арта, для того, щоб добитися яскравого та ефектного нігтьового дизайну стає набагато легше та доступніше. Візьміть в руки набір для стемпінгу, та забезпечте своїм нігтям модний та стильний вигляд!