Втирка для нігтів Peacock Chameleon, Global Fashion 01

Код продукту: 4796
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,09 €
1,19 $
7 купили
7 купили
Характеристика
Перегляди 1312
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Peacock Powder представлена в палітрі 12 відтінками, з голографічним ефектом, які наносяться на темну основу. Кольорова гама для голографічного манікюру не обмежена: синій, жовтий, червоний, фіолетовий - кожна модниця вибере те, що подобається і підходить саме їй.

Манікюр з голографічним ефектом заворожує і притягує увагу неймовірним блиском, мерехтячи, немов різнокольорові сонячні зайчики. Хоча здається, що нігтики з голографічними втирками занадто прості з нехитрим дизайном, проте на втирці як на основі-полотні можна створити унікальні образи. І розпис, і стемпінг, і навіть втирка через трафарет зробить ваш манікюр дорогим і стильним, а як соло-дизайн вона вигідно підкреслить засмагу і доглянутість рук і ніжок.

Втирка випускається в маленьких баночках (аналогічно іншому дрібному декору для nail-арту). Вибір інструменту для її нанесення (втирання): віяловий пензлик, спонж-аплікатор, силіконовий пензлик для дизайну, латексні рукавички майстра - залежить від того, якого ефекту ви прагнете досягти в готовому образі. Наносити втирку потрібно попередньо видаливши дисперсійний шар.
ВТІРКА
“PEA COCK POWDER”
легко наноситься

щільно лягає

наноситься поверх будь-якого гель-лаку

довгий час не втрачає своєї яскравості

створює ефект павиного пера
ПЕРЕВАГИ:
12
10
09
08
07
06
05
04
03
02
01
11
гр.
0.5
4641
4691
4676
4685
4648
4692
4622
4649
4625
--------
4682
4626
Втирка для нігтів Peacock Chameleon - недавно з'явившася інноваційна новинка в світі макіяжу нігтів. Це своєрідна пудра, яка додає ефекту камеону на ваші нігті. Неважко зрозуміти, навіщо вона потрібна - ефект насиченості та різноманітності кольорів, який з'являється при дотику до нігтів цією пудрою, привертає до себе увагу і завойовує серця тих, хто любить бути в центрі уваги.

Global Fashion 01 - це назва колекції, до якої входить втирка для нігтів Peacock Chameleon, яка створює безумовний ефект ніжної та мерехтливої крихти на нігтях, покриваючи їх захоплюючим кольором, який змінюється в залежності від освітлення.

Додати Peacock Chameleon до свого нігтевого арсеналу, значить піти нарівні з найсучаснішими тенденціями макіяжу нігтів і долучитися до групи тих, хто прагне завжди бути в тренді. Використовуючи цю втирку, легко робити неймовірні кольорові комбінації, варіювати та удосконалювати свій імідж.

Таким чином, якщо ви хочете додати неймовірність та свіжість своєму образу, зверніть свою увагу на втирку для нігтів Peacock Chameleon з колекції Global Fashion 01. Вона додасть вам справжнього розкішного кольорового блиску. Дозвольте собі бути на вершині модних тенденцій з Peacock Chameleon!