Втирка для нігтів Starlight Chameleon, Global Fashion

Код продукту: 4754
Залишок на складі: багато
71 ₴
1,66 €
1,78 $

Кількість:

Характеристика
Перегляди 1240
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Дрібнодисперсна фольга, що переливається різними кольорами.
ВТІРКА STARLIGHT CHAMELEON POWDER
легко наноситься
має високу якість
наноситься поверх усіх кольорів гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
У втирку starlight chameleon powder додано мерехтливі частинки, які створюють ефект свята. "Global Fashion" представив 12 різних відтінків втирки starlight chameleon, які наносяться на чорну підкладку.
Втирка-хамелеон на нігтях - простий, але дієвий спосіб змусити оточення з цікавістю розглядати ваш манікюр, адже він виходить багатим, яскравим і стильним.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
4715
4693
4686
4665
4697
4708
4636
4675
4677
4647
4621
4702
гр.
0.5

Код продукта: SCP-05 Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

Найновішим трендом в манікюрі і педикюрі є використання втирок для нігтів, а особливо популярною серед таких продуктів є втирка Starlight Chameleon, що представляє собою мерехтливу пудру для декорування нігтів. 

Цей продукт виконаний у вигляді дрібних стразів, що легко втираються в нігтьову пластину, надаючи їй яскравий, переливаються кольорові відтінки. Колір пудри змінюється в залежності від кута на який падає світло, тому нігті з таким декором виглядають інтересно і незвично.

Головною перевагою цієї втирки для нігтів є її легкість використання. Її можна наносити на будь-який тип нігтів, в тому числі і на штучні, а також на нігті з будь-яким покриттям, включаючи звичайний лак і гель-лак.

Встановити цю втирку дуже просто. Спочатку необхідно нанести на нігтьову пластину один з базових покриттів, наприклад, білий або чорний. Далі, за допомогою спеціальної кисточки, потрібно втирати втирку у нігть, рухами схожими на переноску пудри. На завершення, необхідно нанести фіксуюче покриття, щоб зафіксувати декор на нігті.

Цей продукт дає необмежені можливості для творчості і можна використовувати як основу для створення нігтьового дизайну. За допомогою продукту Starlight Chameleon можна створювати невимушені повсякденні варіанти дизайну, або ж розкішні вечірні образи.

Таким чином, втирка для нігтів Starlight Chameleon є важливим інструментом для будь-якого майстра манікюру, який хоче задовольнити найвимогливіших клієнтів. Вона надає можливість виразити свою творчість на нігтів і створити незабутній образ.