Втирка для нігтів Global Fashion, Magic mirror powder 01

Код продукту: 4700
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,45 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Перегляди 792
Номер полиці на склад K163 K173 K183
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Серед розмаїття різних видів втирок небачену популярність здобула саме дзеркальна втирка, і це не випадково. Дизайни з нею виходять одночасно ніжними та зухвалими. Можна сказати, що втирка серії Mirror уособлює футуристичний напрям, відрізняючись космічним кольором. Цей вид нейл-арту подарує вашим нігтям дзеркальну глибину, схожість із металевим блиском і, звісно ж, увагу з боку оточення. З ним ви будете однаково сяяти і на роботі, і на вечірньому прийомі.
ВТІРКА
“MAGIC MIRROR POWDER”
легко наноситься
створює неймовірний металевий ефект
дуже економічна
ПЕРЕВАГИ:
Втрика Magic Mirror від "Global Fashion"
- це дрібно дисперсійний пил зі світловідбивним ефектом, при нанесенні якого на нігтях виходить яскравий металевий кольоровий блиск.


Блискуча втирка Magic Mirror від "Global Fashion" представлена 12 відтінками і наносити її потрібно на темну підкладку, так манікюр буде виразнішим. Такий манікюр має виграшний вигляд у будь-яку пору року: влітку він ідеально блищить на сонячному узбережжі, взимку на білосніжному тлі має шляхетний і святковий вигляд.
гр.
0.5
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
КОЛЬОРИ:
4700
4710
4713
4688
4705
-
4634
4711
4684
4671
4707
4696

Код продукта: 01 K163 K173 K183

Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

Нігтьові технології постійно розвиваються і пропонують нам все більше та більше цікавих засобів для догляду та оздоблення нігтів. Одним з таких засобів є втирка для нігтів Global Fashion та Magic mirror powder 01.

Втирка для нігтів Global Fashion - це новинка на ринку нігтьової індустрії, що стала дійсною знахідкою для експериментаторів та професійних майстрів манікюру. Завдяки своїй текстурі, втирка легко і якісно наносится на нігтьову пластину. У комплекті з втиркою Global Fashion йде спеціальний аплікатор для зручного нанесення засобу на нігті. Взаємодія засобу з лаком дозволяє отримати надзвичайно ефектні та модні результати на своїх нігтях.

Magic mirror powder 01 - це чудовий вид декору для нігтів, що зараз дуже популярний серед майстрів манікюру та їх клієнтів. Така пудра виготовляється за допомогою особливого технологічного процесу, що дозволяє їй відображати настільки яскраві кольори, що подібні на блискучі дзеркала. Наноситися пудра дуже просто: підходить будь-який тон лаку, на який накладається пудра за допомогою спеціального пензеля, що надходить у комплекті з пудрою.

Втирка для нігтів Global Fashion та Magic mirror powder 01 - це прекрасні засоби для створення найрізноманітніших рішень для манікюру та педикюру. З їх допомогою можна додати своїм нігтям блиску, витонченості та вишуканості. Варто спробувати ці засоби самостійно або звернутися до професіоналів нігтьової індустрії, які допоможуть вам створити найкращий образ для ваших нігтів.