Втирка для нігтів Color Foil, Global Fashion

Код продукту: 4650
Залишок на складі: немає в наявності
76 ₴
1,76 €
1,92 $
Характеристика
Перегляди 740
Номер полиці на склад K154 K175
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592
Нігті завжди були одним з головних елементів жіночої краси. Нарощування нігтів, декор для нігтів, пудра – це все, що допомагає зробити їх більш привабливими та стильними. Але що ж робити, якщо тебе вже набридли звичайні, одноманітні дизайни нігтів? Вихід є – втирки для нігтів.

Останнім часом на ринку з'явився новий продукт – втирка для нігтів Color Foil від марки Global Fashion. Це інноваційний спосіб оздоблення нігтів, який ще більше розширює можливості для творчості майстрів манікюру та їх клієнтів.

Отже, що таке втирки для нігтів Color Foil та як з ними працювати? Втирка для нігтів Color Foil – це надзвичайно тонка, гладенька та дуже яскрава плівка з геометричними та абстрактними малюнками, яку можна нанести на нігті, щоб отримати оригінальний та стильний дизайн.

Робота з втирками Color Foil надзвичайно проста. Існує кілька кроків, які необхідно виконати, аби нанести втирку на нігтьову пластину:

1. Підготувати нігті, очистивши їх від жиру та лаку.
2. Викрійте пластини втирки за формою своїх нігтів.
3. Відокремити плівку з малюнком від білого фону та помістити її на нігть.
4. Потім змацнити втирку на нігтьовій пластині, роблячи легкі масажні рухи пальців.
5. Відкотити залишки втирки на бік та нанести сверху тонкий шар топ-клею.
6. Насипати глітер на нігть та витримати до повного висихання.

Головний плюс втирок Color Foil – це величезний вибір дизайнів та кольорів, який дає можливість кожній жінці підібрати для себе ідеальну варіацію. Також вони дуже зручні в застосуванні та дають можливість зробити дизайн мінімально часу.

Отже, якщо тебе хвилює питання, як розширити границі своєї творчості та зробити креативний манікюр, втирки для нігтів Color Foil від Global Fashion – це твій вибір. Вони дадуть можливість тобі створити незабутній образ та підкреслити твою індивідуальність.