Втирка для нігтів Global Fashion, золото, Magic Powder

Код продукту: 4616
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,47 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Перегляди 768
Номер полиці на склад G012
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Серед розмаїття різних видів втирок небачену популярність здобула саме дзеркальна втирка, і це не випадково. Дизайни з нею виходять одночасно ніжними та зухвалими. Можна сказати, що втирка серії Mirror уособлює футуристичний напрям, відрізняючись космічним кольором. Цей вид нейл-арту подарує вашим нігтям дзеркальну глибину, схожість із металевим блиском і, звісно ж, увагу з боку оточення. З ним ви будете однаково сяяти і на роботі, і на вечірньому прийомі.
ВТІРКА
“MAGIC MIRROR POWDER”
легко наноситься
створює неймовірний металевий ефект
дуже економічна
ПЕРЕВАГИ:
Втрика Magic Mirror від "Global Fashion"
- це дрібно дисперсійний пил зі світловідбивним ефектом, при нанесенні якого на нігтях виходить яскравий металевий кольоровий блиск.


Блискуча втирка Magic Mirror від "Global Fashion" представлена 12 відтінками і наносити її потрібно на темну підкладку, так манікюр буде виразнішим. Такий манікюр має виграшний вигляд у будь-яку пору року: влітку він ідеально блищить на сонячному узбережжі, взимку на білосніжному тлі має шляхетний і святковий вигляд.
гр.
0.5
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
КОЛЬОРИ:
4700
4710
4713
4688
4705
-
4634
4711
4684
4671
4707
4696

Нігті - це візитна картка кожної жінки, які завжди повинні бути доглянуті та красиві. Нарощування нігтів - це не тільки модний тренд, але і зручний спосіб догляду за нігтьовою пластинкою, який значно скорочує час на манікюр та надає можливість змінювати дизайн нігтів в залежності від настрою та події.

Отже, як доглядати за нарощеними нігтями та надавати їм красивий вигляд? Відповідь може стати використання Втирки для нігтів Global Fashion, золото, Magic Powder.

Цей продукт - це не просто звичайна пудра для нігтів, а унікальний декор, який надає відблисків та сяйва навіть найзвичайнішому дизайну нігтів. Втирка для нігтів Global Fashion виготовлена з натуральних матеріалів та містить в собі мелені частки золота, які додають нігтям особливого блиску та модної нотки.

Застосування втирки дуже просте, потрібно прикласти декор до нігтів та затерти його до поверхні нігтів. Однак, для досягнення найкращого результату, слід використовувати лак для нігтів або іншу базу, яка прикріплює втирку до нігтів.

Таким чином, з використанням Втирки для нігтів Global Fashion, золото, Magic Powder, ваші нарощені нігті завжди будуть виглядати яскраво та модно. Додайте сяйво та блиск до свого денного та вечірнього образу та будьте незабутнію зіркою на будь-якій події!