Втирка для нігтів Color Foil, Global Fashion 05

Код продукту: 4614
Залишок на складі: багато
60 ₴
1,39 €
1,50 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Характеристика
Перегляди 762
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592

Описание:

Втирка для ногтей Color Foil это очередной уникальный продукт от Global Fashion. Втирка представляет собой металлизированные хлопья зеленого цвета. Хлопья можно использовать как на топ без липкого слоя, так и на топ с липким слоем, каждый раз получая разный эффект. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения необыкновенных дизайнов ногтей. Втирка для ногтей изготовлена из высокого качества и проста в использовании. Color Foil это ослепляющий маникюр, которой точно не останется без внимания. Данный декор от Global Fashion это отличное решение сверкающего и сногсшибательно маникюра. В набор входит аппликатор, при помощи которого легко и быстро наносится хлопья на ноготь.

Купить втирку для ногтей Color Foil, Global Fashion, можно на нашем сайте.

Втирка для нігтів Color Foil - ідеальний спосіб додати своїй манікюрі яскравості і блиску. Цей декоративний елемент виготовлений із спеціальної фольги, яка прикріплюється до нігтів за допомогою клейкої основи. Таким чином, витончений і незвичайний малюнок буде декорувати ваші нігті протягом декількох тижнів.

Особливості втирки:

- Втирка Color Foil виконана у формі тонистих смужок, що дозволяє створювати оригінальний дизайн на нігтях.

-  Основна функція цієї втирки полягає в тому, щоб підсилити красу вже наявної манікюрної поверхні. Тому вона підходить як для простої лакової покриття, так і для гелевого покриття.

- Для того, щоб нанести втирку, необхідно нанести лак на нігтьову пластину і дочекатися повного висихання. Потім на нього клеїться втирка фольга. Останній крок полягає в знятті захисної основи втирки і покритті нігтів поверхнею. Для фіксації дизайну у вигляді захистного покриття наноситься топовий лак.

Втирка для нігтів Global Fashion 05 має ніжний оливковий відтінок і виглядає дуже шикарно на здорових і доглянутих нігтях. Її зручно використовувати, і результат здивує вас своєю красою та оригінальністю. Тож нехай ваші нігті завжди будуть прекрасним доповненням до вашого образу!