Втирка для нігтів Global Fashion, Chameleon powder Fine 06

Код продукту: 4608
Залишок на складі: немає в наявності
87 ₴
2,03 €
2,19 $
17 купили
17 купили
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка Chameleon - це пігмент для втирання із дзеркальним ефектом, який переливається в різні кольори під різними кутами.
ВТІРКА
“CHAMELEON POWDER FINE”
легко наноситься
має високу якість
не утворює грудочок
дає рівномірне покриття
ПЕРЕВАГИ:

Втирка-хамелеон на нігтях - простий, але дієвий спосіб змусити оточуючих з цікавістю розглядати ваш манікюр, адже він виходить багатим, яскравим і стильним. Втирка повторює ефект розлитого на асфальт бензину.
У кожній краплі барвиста феєрія кольору. Принцип її нанесення простий, головне використовувати контрастне тло. Для цієї ролі найкраще підходить чорна фарба або гель-лак.


С помощью уникального состава, который получается путём смешивания двух разных цветов с насыщенным пигментом, появился переменчивый полимер. Хамелеон дословно переводится как наложение одного оттенка на другой и меняет цвет в зависимости от освещения. Чем оно ярче, тем насыщеннее пигменты.
В зависимости от цвета основы, хамелеон будет демонстрировать более глубокий или лёгкий оттенок.
С втиркой-хамелеон на гель основе очень легко создавать изумительный дизайн ногтей, который будет радовать своим переливом и блеском.

Главными цветами считаются только два оттенка.
Первый - основной, второй - дополнительный в качестве перехода.
11
01
07
05
10
06
08
12
Выпускаются втирки в маленьких баночках, аналогично мелкому декору, и обладают потрясающей экономичностью, даже если втирать их на ноготки достаточно плотным слоем.
04
09
02
03
ЦВЕТА:
гр.
0.5
4583
4579
4540
4570
4540
4548
4608
4603
4574
4576
4601
4555

Код продукту: 06 Втирка для нігтів легко наноситься, має високу якість, дозволяючи вам отримати якісний дизайн нігтів. Їх можна використовувати звірку всіх кольорів гель лаку, для отримання різноманітних результатів.

Сьогодні, нарощування і декорування нігтів стали одним з основних трендів у світі б'юті-індустрії. Але щоб отримати ідеальний результат, важливо не тільки зробити якісне нарощування нігтів, але і вибрати якісний декор для них. Сьогодні ми хотіли б поговорити про втирку для нігтів Global Fashion і Chameleon powder Fine 06.

Втирка для нігтів Global Fashion – це професійний декор, який дозволяє створювати химерні ефекти на нігтях. Ця втирка є відмінним засобом для створення креативних дизайнів, вона може бути використана як самостійний декор, так і в поєднанні з іншими матеріалами. Дана втирка дуже економічна в розході, оскільки достатньо нанести невелику кількість на нігті і помасажувати її поверхню, щоб отримати потрібний ефект.

У світі декоративного мистецтва нігтів, Chameleon powder Fine 06 є одним з найбільш популярних продуктів. Це незвичайне декоративне покриття, яке дозволяє за допомогою масажних рухів створювати непередбачувані ефекти на нігтях. Колір поверхні підкорюється різним освітленням і переходить від одного кольору до іншого. Саме тому ця пудра так потрібна для тих, хто любить міняння і зміну образу.

Звичайно, щоб отримати найкращі результати, важливо вибрати якісні продукти. Global Fashion та Chameleon powder Fine 06 - це прекрасний вибір для тих, хто прагне до стильного і гармонійного образу. Пам'ятайте, що найкращий спосіб виділитися - це зробити це зі смаком та гармонією.