Втирка для нігтів Diamond Foil, Global Fashion

Код продукту: 4605
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,08 €
1,17 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Перегляди 748
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Не так давно в нейл-індустрії з'явився абсолютно новий тренд, дивовижний дизайн нігтьових пластин за допомогою шаруватого матеріалу - пластівців юки. Своїм незвичайним зовнішнім мерехтінням і сяйвом він відразу ж завоював трепетні серця всіх модниць світу. Серія втирок юкі від "Global Fashion" - це металізована втирка для нігтів, що має чітку шарувату структуру, яка дає змогу наносити її особливим чином, створюючи неймовірний містичний дизайн, що надає своїй власниці певної таємничості. Втирки юки мають чудовий вигляд на темному тлі, але і зі світлими відтінками можна нескінченно експериментувати.
ВТІРКА “DIAMOND FOIL”
легко наноситься
має високу якість
не утворює грудочок
дає рівномірне покриття
ПЕРЕВАГИ:
гр.
0.5
Втірка Diamont Foil
унікальна тим, що в ній присутня срібляста найтонша слюда. Немов пластівці снігу, легкі й невагомі, нігтики з втиркою Diamont Foil ловитимуть світло, дивовижно й виразно заломлюватимуть його, як гірський кришталь. Палітра втирки Diamond Foil представлена 12 відтінками, легкими як сусальне золото, зачаровують, як іскристий сніг на сонці. Дизайн із втиркою Diamont Foil цілком може бути самостійною частиною образу. Наприклад, вона ідеально підходить для виконання зимового дизайну. Важка хода холодів - не привід для смутку! Зима не встигне розпочатися, як вихор свят, зустрічей, активного або спокійного відпочинку закрутить оптимістів у своєму танці. Втирка Diamont Foil викликає прямі асоціації з цією прекрасною порою року: білий сніг, мережива на склі, синьо-сіре зимове небо і, звичайно, золоті кульки, бантики, прикраси - ця палітра здатна безпомилково передати зимовий настрій.

Наносити втирку краще на липкий шар темної підкладки, поплескуючими рухами, так пластівці збережуть свою цілісність.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
4554
4612
4664
4655
4547
4656
4653
4654
4689
4701
4681
4699

Описание:

Втирка для ногтей Diamond Foil это очередной уникальный продукт от Global Fashion. Втирка представляет собой металлизированные хлопья серебряного цвета и второго цветного. Хлопья можно использовать как для втирания, делая равномерное зеркальное покрытие, так и выкладывать эффектом литья фольги. Данный декор долго носится на ногтях, не образуя осколов. Втирка Diamond Foil это ослепляющий маникюр, которой точно не останется без внимания. Diamond Foil от Global Fashion это отличное решение сверкающего и сногсшибательно маникюра.

Способ применения:

  • подготовить ногтевую пластину.

  • нанести базовое покрытие и просушить.

  • нанести цветной гель-лак и просушить (при необходимости нанести 2 слоя).

  • нанести верхнее покрытие (финиш, топ) без липкого слоя и просушить.

  • на не остывший топ нанести хлопья с помощью аппликатора или подушечками пальцев, аккуратно распределив декор полирующими втаптывающими движениями.

  • запечатать декор тонким слоем каучуковой базы и просушить.

  • нанести верхнее покрытие с липким или без липкого слоя, аккуратно запечатывая торцы и просушить.

  • в конце удалить обезжиривателем излишки хлопьев с боковых валиков и кутикулы. Увлажнить кутикулу с помощью масла.

Купить втирку для ногтей Diamond Foil, Global Fashion, можно на нашем сайте.

Нарощування нігтів та декор для них - це давно стали першочерговими процедурами для багатьох жінок. А чи знаєте ви про інноваційний продукт - втирку для нігтів Diamond Foil від Global Fashion?

Втирка - це новинка в індустрії краси, яка створена для того, щоб зробити ваші нігті блискучими та неповторними. Diamond Foil - це спеціальна пудра, що містить мітки та пайєтки у формі діамантів. Завдяки такому наповненню, пудра стає абсолютно унікальною, а ваші нігті отримують оригінальний вигляд.

Особливість втирки в тому, що її нанесення не забирає багато часу. Для цього потрібно покрити пластик гель лаком та втирнути Diamond Foil в нього пальцем. Без зайвого зусилля ваші нігті стають неповторно блискучими та розкішними, а їх декор можна змінювати, використовуючи різні кольори та відтінки.

Унікальна властивість пудри Diamond Foil полягає в тому, що вона не потребує додаткової фіксації. Після нанесення втирки, на нігтях залишається яскравий та тривалий блиск. Взимку, коли на вулиці майже все покрите снігом, а світло відбивається від кристалів - ваші нігті з такою втиркою стануть неповторною окрасою вашого образу.

Global Fashion - це бренд, який дбає про ваші нігті та дозволяє вам використовувати лише якісні матеріали для їх дизайну. Втирка Diamond Foil - це лише один з продуктів, які клієнти Global Fashion можуть придбати вже сьогодні та перетворити свої нігті на стильний та вишуканий акцент вашого образу.

Не відкладайте на завтра, що можете зробити сьогодні - завітайте до Global Fashion та придбайте втирку Diamond Foil для нігтів. Зробіть ваші нігті більш привабливими та неповторними, дозвольте їм блищати відтінками діаманту, а ви будете найяскравішою зіркою будь-якого заходу!