Втирка для нігтів Color Foil, Global Fashion 10

Код продукту: 4572
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,08 €
1,18 $
18 купили
18 купили
Характеристика
Перегляди 778
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втірка Color Foil - це пігмент для втирання, який містить шматочки найніжнішої фольги, створюючи цікавий дизайн битого дзеркала на нігтях.


Багата гама кольорів: важко встояти перед спокусою прикрасити свій манікюр такою красою. Дизайн із втиркою Color Foil підкреслює загадковість і чарівність, а часом енергійність і експресію його власниці.
Зачаровують і майже магічні розводи можна розглядати годинами, тому сучасні дизайнери вирішили перенести їх на нігті модниць усіх країн і континентів. Ефект вийшов приголомшливий!
Такий дизайн з радістю обирають найсміливіші та найенергійніші натури, які бажають виділитися з натовпу, справити враження і затьмарити своїм блиском оточуючих.

Втирка Color Foil представлена 12 яскравими, різними, чистими відтінками металізованих частинок слюди. Зазвичай втирку Color Foil наносять на темний фон, виходить своєрідна імітація цінних природних каменів - золотих, смарагдових та інших відтінків.



ВТІРКА
“COLOR FOIL”
легко наноситься
має високу якість
може застосовуватися як ефект лиття
має насичений яскравий колір
підходить для будь-якого відтінку гель-лаку
ПЕРЕВАГИ:
Експериментувати з фарбами теж не заборонено.
Ви можете використовувати відтінки втирки близькі за кольором до основного тону, наприклад, рожеві або золотисті, а можете вибрати контрастні поєднання. Такий яскравий дизайн пожвавить манікюр, і зробить його більш помітним і сміливим.
11
04
09
03
02
01
07
05
10
06
08
12
гр.
0.5
4564
4614
4646
4597
4560
4599
-
4609
4596
4572
4615
4592
Нігті - це важлива деталь нашого зовнішнього вигляду, яка може доповнити будь-який образ. І хоча існує безліч видів дизайну нігтів, деякі залишаються популярними впродовж багатьох років. Одним з таких елементів є втирка для нігтів Color Foil від компанії Global Fashion 10.

Цей декоративний елемент став популярним завдяки своїй унікальності та яскравим кольорам. Втирка для нігтів Color Foil - це набір із 12 пластинок фольги різних кольорів, які можна використовувати для декорування нігтів.

Нанесення втирки на нігті - це досить простий процес. Потрібно нанести лак на нігтьову пластину, який відповідає кольору фольги, яку ми збираємось застосувати. Після цього фольгу можна прикласти до нігтя і злегка натиснути. Після цього слід зняти фольгу, щоб залишилося тільки зображення на нігті.

Перевагами втирки для нігтів Color Foil є те, що вона досить дешева та зручна у використанні. Вона дозволяє додати свіжий та новий вигляд Ваших нігтів за кілька хвилин. Крім того, вона довговічна та не зійде з нігтів протягом декількох днів.

Тому, якщо Ви хочете додати яскравості та оригінальності своєму образу, спробуйте втирки для нігтів Color Foil від Global Fashion 10 та зарадуйте свої нігті яскравим та незабутнім дизайном.