Код продукта: NA 16-57

Новая коллекция наклеек для ногтей очарует переливающимися дизайнами и невероятно простым способом нанесения. Украшение на самоклеящейся основе достаточно отделить пинцетом от основания и расположить на ногте.

Наклейки для нігтів Nail Foils (на 14 нігтів)

Код продукту: 4465
Залишок на складі: немає в наявності
17,50 ₴
0,41 €
0,44 $
3 купили
3 купили
Опис

Код продукта: NA 16-57

Новая коллекция наклеек для ногтей очарует переливающимися дизайнами и невероятно простым способом нанесения. Украшение на самоклеящейся основе достаточно отделить пинцетом от основания и расположить на ногте.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 797
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів Nail Foils (на 14 нігтів)

Останнім часом, нарощування нігтів та декор для них набуває все більшої популярності. Одним з головних елементів декору для нігтів є використання наклейок. Інноваційний матеріал для декору нігтів – Nail Foils (на 14 нігтів), став дуже популярним в останні роки. Ці наклейки зі справжнім металевим ефектом можуть підійти для будь-якої зачіски або наряду та нададуть вашим нігтям дивовижну красу. 

Особливості Nail Foils

Nail Foils - це самоклеючіся наклейки для нігтів на 14 нігтів. Вони мають не тільки неймовірний металевий вигляд, але й дуже практичні у використанні. В упаковці є аплікатор та інструкція по застосуванню. Іноді наклейки можуть бути слабкою точкою для людей, які не мають досвіду в декорі нігтів, але за допомогою Nail Foil всі зможуть створити красивий та стильний манікюр.

Застосування Nail Foils

Щоб застосувати Nail Foil, потрібно здійснити наступні кроки:

1.	Підготуйте нігті до нанесення. А саме - випробуйте залишки лаку нігтей за допомогою звичайного маховика і зробіть манікюр за своїм вибором.

2.	Зігрійте Nail Foil з допомогою аплікатора впродовж 20-30 секунд.

3.	Знявши захисне покриття, спрямуйте клейку сторону Nail Foil до нігтя та прикладіть його до нього так, щоб він покрив є його повністю.

4.	Також рекомендується прогладити елементи по всій поверхні нігтя, щоб наклейки належним чином прилипали.

5.	Потім здійсніть декілька натискань на наклейки, щоб вони прилипали не тільки на задній плоскості, але також і на бокових частинах нігтя.

6.	Остаточні шліфування виправлять недоліки клейкості. По всім ребрах наклейок склянкою або зубною щіткою пройдіть кілька разів, щоб вони прицементувались до нігтя.

Преймущества використання Nail Foils

1.	Швидкість нанесення. Наклейки на нігтях легко наносяться та зупиняються від часу до часу, щоб обробити нігті.

2.	Легко віддаляються від нігтьової поверхні, не потрібно нічого прискіпувати.

3.	Наклейки Nail Foils на 14 нігтів можуть покривати всю поверхню нігтя, тому що вони відрізняються великою площею.

4.	Надійність клейких елементів.

5.	Будь-який колір наклейок.

6.	Великий вибір дизайнів та елементів декорування.

7.	Гарного якість та доступні ціни.

Висновок

Nail Foils – це великолепний інноваційний матеріал для декору нігтів, який дуже легко відчіплюється та не «чіпляється». Ці наклейки дозволяють вам самостійно та в короткий час організувати чудовий манікюр, який надасть вам красу та стиль. Виберіть свій колір наклейок та створіть найкращий дизайн для ваших нігтів!