Код продукта: NA 04 Наклейка эластичная, плотная, может наносится под обычный лак, гель-лак, гель или акрил. Посредством размачивания в воде пленка легко снимается с подложки и ложится на ноготь.

Наклейки для нарощування та манікюру

Код продукту: 4315
Залишок на складі: багато
10,50 ₴
0,24 €
0,26 $

Кількість:

Опис

Код продукта: NA 04 Наклейка эластичная, плотная, может наносится под обычный лак, гель-лак, гель или акрил. Посредством размачивания в воде пленка легко снимается с подложки и ложится на ноготь.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 943
Розміри
Довжина 21.50
Ширина 7.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Сучасний світ вимагає завжди бути у тренді і зовнішній вигляд тут важлива не остання роль. Якщо думаєте про власні нігті, то на якісному залишається тільки один варіант - нарощення. Однак є й інша легка альтернатива - наклейки наповнені самими різними елементами найновіших технік манікюру.

Наклейки для нарощування та манікюру - маленькі дива, які можуть перетворити дошкульний процес нарощування нігтів та манікюру в творчу гру. Ви можете вибирати наклейки будь-якого дизайну і кольору, з них можна створити неповторний та стильний образ, який запам'ятається всім.

У наші дні ви можете знайти в Інтернеті величезний асортимент декорів для нігтів. Це дуже зручно, бо нульові шанси піти в магазин та не знайти те, що треба. Ви можете знайти все, що треба в одному місці і зробити вибір у спокійній домашній обстановці.

Наклейки бувають різних форм та кольорів, від класичних до яскравих, з кристалами, перлинами та навіть конфетті. А при наявності дорогої коляски ніхто не зможе посперечатися зі значущістю внутрішньої краси.

Застосування таких наклейок - це не тільки швидко та ефектно, а ще й корисно для здоров'я нігтів. Такі декори життєво необхідні тим, хто хоче підтримувати здорове та красиве зовнішнє покриття своїх нігтів. Крім того, наклейки також допомагають приховати пошкодження та нерівності покриття, або ж забрати зайвий забарвлення, яке з'явилось під час зняття гель-лаку.

Якщо ви не хочете готуватись до процедури довгий час, але хочете виглядати стильно та модно - наклейки - то, що вам потрібно. Ви можете використовувати їх як для нарощування, так і для звичайного лакування нігтів.

Отже, наклейки для нарощування та манікюру - дуже популярний і ефективний спосіб для створення красивого та неповторного образу. Будь-яку модель можна легко замовити в Інтернеті або купити в магазинах косметики. Всім рекомендую спробувати цей варіант декорування нігтів і переконатися у його корисності та ефективності.