Карусель с разными фигурками. Прекрасно подайдут к оформлению дизайна ногтей.

Стрази для дизайну нігтів, 12 кольорів

Код продукту: 4298
Залишок на складі: багато
25 ₴
0,58 €
0,63 $
51 купили

Кількість:

51 купили
Опис

Карусель с разными фигурками. Прекрасно подайдут к оформлению дизайна ногтей.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 879
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 7.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Сьогодні дизайн нігтів - це ціла галузь, яка показує всю креативність та особистість людини. І у реалізації найсміливіших ідей часто допомагають різноманітні декоративні елементи. Одним з найпопулярніших в останні роки є стрази, з якими легко здійснити свої наймодніші задуми. 

Стрази - це маленькі, але дуже яскраві елементи, які стають візитною карткою нігтів. Їх можна застосовувати як на кращих косметичних салонах, так і в домашніх умовах, не аби як, зручною і мановідривною технікою, впилачуючется в неділених творин проізводитлю, але якщо вестися, то, відповідно, мозковою.

Якість стразів зазвичай дуже висока і різниться в залежності від матеріалу, з якого вони виготовлені. Для створення нігтьових дизайнів використовуються як стрази із пластику, так і з натуральні шліфованого каменю, кристала, скла та навіть металу. Більше того, кольорова гама їх різноманітна, що дає можливість створити найнеймовірніші фантазії. 

Наприклад, набір стразів для дизайнів нігтів містить 12 яскравих кольорів, що ідеально пасують до будь-яких відтінків лаку. Цей набір можна купити як в інтернет-магазинах, так і в магазинах із засобами для манікюру та нарощування нігтів. 

Перевагою стразів є те, що вони дуже прості у використанні. Їх можна приклеювати до шару лаку, або до гелю, як у домашніх, так і у професійних умовах. Найчастіше стрази наклеюють на верхній шар лаку, щоб вони захищали своє місце і довго радували своє використання свіжим відчуттям. 

Отже, якщо ви хочете створювати оригінальні та незабутні манікюри, то обов'язково спробуйте використовувати стрази для дизайну нігтів. Це відмінний спосіб, як освіжити свій образ і показати свою особистість через свій стиль.