Код продукта: DB-6 K52 k43 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4152
Артикул: DK-15
Залишок на складі: багато
23 ₴
0,54 €
0,58 $

Кількість:

Опис

Код продукта: DB-6 K52 k43 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул DK-15
Перегляди 780
Номер полиці на склад K52 K43
Розміри
Довжина 6.00
Ширина 6.00
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор Global Fashion - це колекція ексклюзивного декору для нігтів від українського виробника. Компанія пропонує найбільш різноманітні варіанти дизайну для нігтів, які захоплять кожну модницю.

Нарощування нігтів з декором Global Fashion - це стильно, модно і дуже зручно! Адже з таким манікюром Ви зможете без зайвих зусиль створювати ефектний образ. Дизайнери компанії постійно працюють над створенням нових тенденцій та надають клієнтам можливість зробити вибір. Декор Global Fashion - це не просто набір камінців і стразів, це щось більше, це втілення Вашої фантазії.

Ідеальний манікюр потребує не тільки вправ, а й відповідного декору. Карусель декору Global Fashion Ви зможете зробити найскладніший манікюр легко! Вона містить в собі всі необхідні матеріали, такі як камені, стрази, декоративний пісок і ще багато інших елементів. Завдяки цьому Ви зможете створити унікальний стиль!

Тож не зволікайте, зробіть Ваш манікюр ефектним, використовуючи декор Global Fashion! Тільки від Вас залежить те, наскільки стильною буде Ваша фігура, завдяки пікантному якісному декору від українського виробника.