Код продукта: D-4 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4137
Артикул: DK-11
Залишок на складі: багато
52 ₴
1,21 €
1,32 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Опис

Код продукта: D-4 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул DK-11
Перегляди 845
Розміри
Довжина 6.00
Ширина 6.00
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion: новаторські рішення для краси нігтів

У сучасному світі краса та догляд за руками та нігтями є не менш важливими, ніж догляд за волоссям чи шкірою. Декор для нігтів став одним з найпопулярніших видів косметичних процедур на зразок професійного нарощування нігтів, яке спеціалісти з Декор Global Fashion запровадили на українському ринку.

Декор Global Fashion – це новаторський підхід до декорування нігтів, який спочатку був доступний тільки для професійних майстрів. Сьогодні ж ці засоби можна придбати та використовувати домашніх умовах.

Неймовірне розмаїття кольорів та форм дозволяє дівчатам творчо підходити до створення власного образу. Декор Global Fashion пропонує такі види декору для нігтів: стрази, глітер, мікробісер, пайєти, бульонки, таргети та багато іншого.

Окрім традиційних засобів для декорування нігтів, компанія має в асортименті також каруселі – спеціальні пластикові контейнери з секціями для зберігання декору. Карусель забезпечує зберігання та швидкий доступ до засобів для декору, що робить цю процедуру ще більш зручною та ефективною.

Декор Global Fashion дає можливість кожній дівчині втілити свої задуми та створити індивідуальний образ. Головне – не боятися експериментувати та давати волю фантазії.