Код продукта: DEKOR-01-02

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Ромбики декор, кольорові, зірки, сердечка, кружечки Global Fashion

Код продукту: 4061
Залишок на складі: немає в наявності
20 ₴
0,48 €
0,51 $
18 купили
18 купили
Опис

Код продукта: DEKOR-01-02

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1394
Розміри
Довжина 3.60
Ширина 3.60
Висота 1.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:

Ромбики, кольорові зірки, сердечка та кружечки - це ті маленькі деталі, які роблять ваші нігті неповторними та виразними. Вони стали не тільки незамінним атрибутом манікюру, але й відданими модним трендам, які з часом змінюються та покращуються завдяки кращим технологіям та матеріалам.

Global Fashion - один з провідних брендів у світі нарощування та декору нігтів. На їхньому сайті ви зможете знайти широкий вибір декору, в тому числі й ромбики, кольорові зірки, сердечка та кружечки, які відмінно підійдуть до будь-якого стилю та настрою.

Ромбики - це класичний декор, який може прикрасити будь-який манікюр. Вони прекрасно поєднуються з іншими елементами нарощування нігтів, які доповнюють унікальний образ та стилістику манікюру.

Кольорові зірки - це відмінний вибір для тих, хто любить яскраві та барвисті кольори. Вони добре гармонують з ніжним тоном манікюру та привертають увагу своїм вишуканим дизайном.

Сердечка - символ любові та ніжності, вони дійсно додають романтичного настрою та затишку до вашого манікюру. Сердечка можуть бути як гладкими та мініатюрними, так і яскравими та великими.

Кружечки - це маленькі елементи декору, які можуть стати центральною фігурою на вашому нігтьовому покритті. Їх можна поєднувати з іншими елементами декору, щоб створити ефектний манікюр.

З кожним роком декор нігтів стає все більш популярним. Global Fashion пропонує вам широкий вибір елементів декору для створення унікального та стильного манікюру, що відповідає вашому смаку та настрою. Виберіть свій улюблений декор та створіть свій неповторний образ!