Код продукта: DE 24-5

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion

Код продукту: 3883
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,25 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Опис

Код продукта: DE 24-5

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 773
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це невід’ємна частина модного світу. Він прикрашає нігті та додає образу неповторності та стилю. Один з найпопулярніших видів декору для нігтів 3D, зокрема ромбики від компанії Swarovski Global Fashion.

Swarovski Global Fashion - це відомий бренд, що включає в себе кристали Swarovski. Кожен кристал створений з використанням найсучасніших технологій, що дає можливість отримувати кристали високої якості. Нігті з таким декором відмінно виглядають як у повсякденному житті, так і на офіційних заходах.

Декор 3D виготовлюється з гелю, який наносять на нігтьову пластину. Потім додають ромбик і все покривається топом, для додаткової міцності та блиску. Цей декор чудово підходить для особливих випадків, коли потрібно виглядати на все 100%.

Зараз декор для нігтів з ромбиками Swarovski Global Fashion є особливо популярним. Він підходить для будь-якого віку та стилю. Такий декор з ромбиками створює різноманітний ефект, залежно від кольору і розміру кристалів, які обрали для декору. 

А ще, декор для нігтів з ромбиками Swarovski Global Fashion може бути ідеальним подарунком для коханої людини. Він підкреслить Вашу увагу та зробить день коханої особи ще святковим.

Отже, декор для нігтів з ромбиками Swarovski Global Fashion - це поєднання стилю та якості. Такий декор підкреслить Вашу індивідуальність і неповторність. Сміливо обирайте декор для Ваших нігтів та вражайте оточуючих своїм стилем і красою.