Код продукта: DE 24-17

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion

Код продукту: 3877
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,62 €
1,75 $

Кількість:

Опис

Код продукта: DE 24-17

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 781
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Декор для нігтів - це чудовий спосіб прикрасити свої нігті та зробити свій образ більш захопливим та ефектним. Одним з найпопулярніших і трендових видів декору для нігтів є декор 3D. Такий декор надає нігтям вишуканості та оригінальності, а ромбики Swarovski Global Fashion додають йому невимушеного блиску та переливів.

Swarovski Global Fashion - це всесвітньо відомий бренд, який спеціалізується на виробництві різноманітних прикрас та аксесуарів зі скла, включаючи і декор для нігтів. Ромбики Swarovski Global Fashion виконані з високоякісного скла, що не тільки додає ефектності, але також і забезпечує довговічність та яскравість декору.

Ромбики Swarovski Global Fashion можна використовувати як на одному, так і на декількох нігтьових пластинах, створюючи різноманітні композиції та оригінальні малюнки. Окрім того, декор 3D можна доповнити іншими прикрасами, наприклад, стразами, мереживом або кольоровим гель-лаком.

Процес нанесення декору 3D може здаватися складним, але насправді це дуже просто. Найперше потрібно покрити нігтьову пластину базовим лаком, після чого з фольги-самоклейки вирізають ромбики та приклеюють їх на нігть. За допомогою гель-лаку фіксують декор та наносять фінальний верхній лак.

Завдяки декору для нігтів 3D з ромбиками Swarovski Global Fashion можна створювати найрізноманітніші образи, додавши їм невимушеної елегантності та особливий шарм. Крім того, такий декор підходить на будь-який випадок - від повсякденного до особливих подій.

Висновуючи, можна сказати, що декор для нігтів з ромбиками Swarovski Global Fashion 3D - це ефектний та модний вид прикрас для нігтів, який додає образу особливої чарівності та окраси. Цей декор відмінно підійде для тих, хто цінує якість та елегантність.