Код продукта: DE 24-3

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion

Код продукту: 3863
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,27 $

Кількість:

Опис

Код продукта: DE 24-3

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 765
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Декор для нігтів 3D є одним з найпопулярніших варіантів оформлення нігтів серед модних тенденцій сучасного світу. Увагу особливо привертає декор від компанії Swarovski Global Fashion, яка виробляє напівпрозорі ромбовидні кристали, створених із високоякісного скла та оздоблені яскравими кольорами. 

Такий декор ідеально підійде до будь-якого стилю та настрою. Вщент нова композиція 3D ромбиків стане прекрасним рішенням для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом і хоче виглядати стильно та модно.

Декор 3D ромбики Swarovski Global Fashion підкреслять красу та індивідуальність кожної жінки. Використання такого декору на нігтях може стати чудовим доповненням до повсякденного образу або створити необхідний ефект на вечірніх виходах. 

Придбати декор 3D ромбики Swarovski Global Fashion можна в спеціалізованих магазинах даної компанії або на сайті виробника. Просто і швидко доставляють до будь-якої точки світу. 

Зробіть свої нігті акцентом образу за допомогою декору 3D ромбики від Swarovski Global Fashion та створіть незабутні враження на свій рахунок і повсюдний захоплення своєї красою. Нехай Ваші нігті прикрасять найкрасивіші ромбики від одного з найвідоміших виробників прикрас - Swarovski!