Код продукта: DE-036

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор для нігтів Global Fashion

Код продукту: 3832
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,47 $

Кількість:

Опис

Код продукта: DE-036

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 763
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це невід’ємна частина будь-якого манікюру, який допомагає створити індивідуальний стиль та виразити своє яскраве якусь. Global Fashion - це відомий бренд у світі моди та краси, який пропонує високоякісні декоративні матеріали для нігтів.

Асортимент продукції Global Fashion налічує багато видів декору для нігтів: стрази, пайетки, глітер, пудра, гель-лаки, трафарети та багато іншого. Від кристалів Swarovski до дизайнерських наклеювань - у всьому асортименті можна знайти відповідний варіант для будь-якого захоплення та зусиль.

Крім того, Global Fashion пропонує актуальні тенденції у світі дизайну нігтів. Колекції нігтів під назвою "Кришталевий світ" та "Райський сад" вразять своєю красою та оригінальністю. Завдяки цим колекціям можна створити неймовірні манікюри, які залишаться в пам'яті, і дозволять відчути себе найсучаснішою та найстильнішою людиною.

Global Fashion - це бренд, який забезпечує вибір для тих, хто бажає зробити свій манікюр більш індивідуальним та оригінальним. Релаксуйте і насолоджуйтесь красою та дизайном своїх нігтів за допомогою декору від Global Fashion.