Код продукта:3D F-L

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

3D Декор Global Fashion

Код продукту: 3776
Залишок на складі: багато
29 ₴
0,67 €
0,74 $

Кількість:

Опис

Код продукта:3D F-L

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 780
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.00
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

3D декор для нігтів - це новітній тренд в індустрії краси. Global Fashion - це бренд, який спеціалізується на виробництві 3D декору для нігтів. Вся продукція Global Fashion відповідає найвищим стандартам якості, що гарантує клієнтам бездоганний результат.

Декор 3D дозволяє створити неймовірні малюнки і композиції на нігтях. Він представлений в різних формах, кольорах та розмірах. Можна вибрати правильну форму і розмір для будь-якого типу нігтів, незалежно від їх довжини та форми.

Більшість продуктів 3D декору Global Fashion виготовляються з металу, кристалів, скла та акрилу. Ці матеріали дозволяють створювати незвичайні та витончені елементи декору, які ідеально підходять для святкового оформлення нігтів.

3D декор Global Fashion дозволяє експериментувати з дизайном нігтів, створюючи натхнення для фантазії та допомагаючи додає індивідуальності вашому образу. Завдяки такому декору можна створювати унікальні малюнки, які привертають погляди.

Замовлення 3D декору Global Fashion можна зробити в будь-якому салоні краси або в інтернет-магазині. Вартість продукції залежить від складності та кількості елементів декору.

3D декор Global Fashion - це інноваційний продукт, який підкреслить вашу індивідуальність та дозволить створити унікальний образ. Вибір такої продукції гарантує вам стильний та модний вигляд нігтів.