Код продукта: DE 24-4

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Swarovski Global Fashion

Код продукту: 3773
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Опис

Код продукта: DE 24-4

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 825
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Swarovski Global Fashion - неперевершена можливість вдосконалити свій образ і створити захоплюючий ефект. Камені Сваровскі вже давно завойовали світ моди, знайшли своє місце у серцях дизайнерів та любителів краси.

Для нащадків основателя компанії Сваровскі створення кришталевих виробів - справжня мистецтво. Нині, після більше століття розвитку, ніякі інші камені не можуть повторити благородство та світність кришталю Сваровскі. І, не дивлячись на неабияку ціну, камені Сваровскі все ще є надзвичайно популярні в світі моди.

Найбільш часто Сваровскі використовують для декору нігтів. Декор нігтів з каменями Сваровскі - це високоякісний та шикарний вибір для будь-якої жінки. І існує незалежно від того, чи ви хочете охайно виглядати в офісі, бути чарівними на святі або весілля, декор нігтів із Каменями Сваровскі прикрасить будь-яку ситуацію..

Технології дозволяють створити велику кількість різних дизайнів і фігур спеціально для нігтів. Ви можете вибрати певний малюнок чи самі обрати фігуру, яку захочете. І, як наслідок, ваші нігті будуть викликати захоплення та захоплювати околиці.

Що стосується та іншіх декорів з каменями Сваровскі - їх використовують в широкому спектрі виробів: від веж дизайнерської одежі до розкішних інтер'єрів та дизайну прикрас золота та срібла.

Вдягніться в Swarovski Global Fashion і прикрасьте свій образ незабутнім декором. Такі прикраси та дизайн завжди будуть модними та актуальними, завдяки своїй вічній красі.