Код товара: FL 011

Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion

Код продукту: 3762
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,25 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Опис

Код товара: FL 011

Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 827
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор 3D для нігтів став головною тенденцією в світі манікюру. Що саме таке декор 3D? Це різні елементи, такі як камені, стрази, металеві деталі, пластикові фігурки та інші, які можуть виглядати як на поверхні нігтя, так і виступати за його межі.

Один з найбільш популярних елементів декору 3D - це ромбики від компанії Swarovski Global Fashion. Ці кристалики додадуть вашому манікюру неповторний блиск та шик, завдяки особливому методу обробки.

Ромбики виготовляються зі спеціальної скломаси, яка відображає світло кожним кристалом. Вони доступні у багатьох кольорах та розмірах, тим самим дозволяють створити незабутній дизайн для нігтів.

Додавання ромбиків Swarovski Global Fashion до манікюру дозволить підкреслити Ваш стиль, прикрасить нігті та зробить Ваш образ неймовірно ефектним.

До того ж, щоб зберегти яскравість та блиск ромбиків, достатньо зробити регулярний манікюр, та уникати дії агресивних рідин та засобів на їхню поверхню.

Не сумнівайтесь у своєму виборі, додайте ромбики Swarovski Global Fashion до Вашого манікюру та отримайте масу позитивних вражень!