Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм. Декор находится в прямоугольной упаковке с 12 отделениями.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3758
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,63 $

Кількість:

Опис

Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм. Декор находится в прямоугольной упаковке с 12 отделениями.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 774
Кількість товарів в одній коробці 12
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У сучасному світі дбайливе відношення до зовнішності займає все більше місця в житті людей. Особливо це стосується жінок, які бажають виглядати завжди чудово. Одним з важливих елементів у створенні досконалого образу є нарощування нігтів та декор для них. Сьогодні ми розповімо про компанію Global Fashion та її декор для нігтів.

Компанія Global Fashion - це виробник професійних матеріалів для манікюру та педикюру. Фірма працює на ринку з 2009 року і зарекомендувала себе як надійний та якісний виробник. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий вибір декору для нігтів, який задовольнить будь-який смак.

Декор Global Fashion виготовляється з використанням тільки якісних матеріалів, що гарантує їх довговічність та стійкість. Колірні пігменти, насичені глітери, ніжні та яскраві мозаїки - все це можна знайти в асортименті декору Global Fashion.

Найпопулярнішим видом декору є стрази. Виготовлені в різних розмірах та кольорах, стрази Global Fashion дозволять створити надзвичайно ефектний дизайн нігтів. Крім того, компанія пропонує широкий вибір пластин для штампування та перфорації, з яких можна створити унікальний дизайн нігтів.

Також Global Fashion пропонує набори з декором для нігтів. Вони складаються зі страз, глітерів, мозаїк та інших елементів декору, що дозволяє зекономити час та кошти при покупці. Такий набір є ідеальним варіантом для початківців, які тільки вчаться робити манікюр.

Завдяки різноманітному асортименту та високій якості продукції, декор Global Fashion є популярним серед майстрів манікюру та їх клієнтів. Він дозволяє створити незабутній образ та підкреслити індивідуальність кожного покупця. 

Отже, якщо ви бажаєте зробити свій манікюр неповторним та стильним, оберіть декор Global Fashion і ви не пожалкуєте!