Код продукта: Dk в капсулах 097мелкий серпантин - в капсулах Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3741
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,09 €
1,19 $
1 купили
1 купили
Опис

Код продукта: Dk в капсулах 097мелкий серпантин - в капсулах Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 912
Розміри
Довжина 13.50
Ширина 4.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор Global Fashion: стиль та індивідуальність

Якщо ви любите доглянуті та довгі нігті, то вам точно знайомий бренд "Декор Global Fashion". Цей бренд пропонує великий вибір нарощування нігтів, а також декору для них.

Основою продукції бренду є гелеві фарби, гелі-лаки та багато інших матеріалів для професійного нарощування нігтів. Зокрема, найбільш популярними продуктами є засоби для нарощування на шаблоні, які можна використовувати які зручніше - в салоні чи в домашніх умовах.

Крім того, бренд "Декор Global Fashion" пропонує багато різноманітних декорів для нігтів. Наприклад, виробники пропонують надзвичайно креативний декор в бутелях або маленьких контейнерах. Тут ви знайдете все, що тільки можна собі уявити: глітер, кристалики, камінчики та інші деталі, які допоможуть створити неповторний дизайн нігтів.

Якщо ви не боїтесь експериментувати, то з "Декор Global Fashion" знайдете відомі набори для декорування нігтів, які задовільнять навіть найбільш вимогливих клієнтів. У наборах є все - від кольорової глітерної пудри до блесток та стразів.

Не менш вражаючим є декор-наклейки для нігтів, які роблять процес декорування нігтів дуже простим. Ви можете легко прикріпити їх на нігті і створити справжнє мистецтво на своїх руках.

Також варто відзначити, що бренд "Декор Global Fashion" працює на ринку кілька років і має високу репутацію на ринку. Ви можете бути впевнені в тому, що продукція від цього бренду - якісна та безпечна, а отже, ваші нігті будуть здоровими та неймовірно красивими.

Отже, якщо ви шукаєте стиль, індивідуальність та надійність в нарощуванні нігтів, то бренд "Декор Global Fashion" - ваш вибір. Насолоджуйтеся творчим процесом та створюйте незабутні образи на своїх руках.