Код товара: Dk в капсулах 094 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3731
Залишок на складі: багато
29 ₴
0,67 €
0,73 $
9 купили

Кількість:

9 купили
Опис

Код товара: Dk в капсулах 094 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 816
Розміри
Довжина 13.50
Ширина 3.00
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion - стиль, що змінює підхід до декорування нігтів. Цей декор, безперечно, збирає глядачів з його незвичайністю та оригінальністю.

Декор Global Fashion включає у себе все, що можна уявити, починаючи від яскравих блискіток до лаків з флоковим покриттям. Для того, щоб надати своїм нігтям незвичайний вигляд, можна використовувати різноманітні додатки, такі як металічні деталі, платівки, стрічки або навіть пір'їнки.

Особливістю цього декору є те, що він не має певних рамок або обмежень. Усі деталі, що входять до складу Global Fashion, можуть бути використані в будь-якому порядку та комбіновані із звичайними лаками для нігтів. Цікавим ефектом може бути використання декору на кількох нігтях, не обов'язково на всіх.

Ще однією особливістю декору Global Fashion є набір в спеціальних бутылочках. Вони містять декілька видів декору, який можна використовувати в різних комбінаціях та створювати унікальні манікюри.

Зрештою, декор Global Fashion дає можливість виразити свою креативність та індивідуальність. За допомогою всього, що входить у нього, можна створювати яскраві образи та незабутні манікюри, які будуть підкреслювати вашу неповторність та стиль.

Отже, декор Global Fashion - це прекрасна можливість для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом та нігтями. Цей декор не ставить рамок та обмежень, тому кожен може відчути себе справжнім дизайнером та створити свій власний стиль.