Код продукта: стразы фигурные24 пакета K61 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion - стрази фігурні

Код продукту: 3726
Залишок на складі: немає в наявності
58 ₴
1,35 €
1,45 $
4 купили
4 купили
Опис

Код продукта: стразы фигурные24 пакета K61 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 833
Номер полиці на склад K61
Розміри
Довжина 35.50
Ширина 21.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion - стрази фігурні: дивовижний деталь для ідеальних нігтів

Додавання декору до нашого манікюру - це один зі способів зробити його більш оригінальним та ексклюзивним. Якщо ви хочете додати блиску, світла і оригінальності, стрази фігурні від компанії Global Fashion - це те, що вам потрібно.

Декор Global Fashion - це колекція високоякісних стразів з незвичайною формою та кольором. Наявні форми - дзеркало, зірка, серце, крапля та багато інших. Вас приємно здивує різноманітність кольорів - від класичних сріблястого та золотистого до неймовірних варіантів білого, рожевого, блакитного та фіолетового. Зробіть свій манікюр унікальним та особливим індивідуальним стилем.

Декор Global Fashion створений з високоякісних матеріалів, які забезпечують тривалу і стійку фіксацію. Розмір та форма стразів фігурних роблять можливим створення з них складних та незвичайних дизайнів, що точно виділять вас з толпи. Завдяки гібкій основі можна декорувати місця з нерівним рельєфом, створюючи легко і красиво нігті з декором.

Якщо ви хочете зробити свій манікюр більш цікавим та оригінальним, стрази фігурні від Global Fashion - це відмінний вибір. Ви можете створити безліч різних варіантів, використовуючи свою уяву та витримку. Можете використовувати більше ніж один вид декору, щоб додати ще більше виразності вашому манікюру.

Все, що вам потрібно - це вибрати свій улюблений дизайн у колекції страз Global Fashion, додати нанесення топу після намалювання головного малюнку та здійснити заміс між страз і нігтем. Оригінальна та стильна манікюр з декором Global Fashion - це шикарний вибір, що надасть вашому образу ще більше світла та блиску.