Код товара: Dk в капсулах 089 K42 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3718
Залишок на складі: багато
315 ₴
7,30 €
7,87 $

Кількість:

Опис

Код товара: Dk в капсулах 089 K42 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 792
Номер полиці на склад K42
Розміри
Довжина 16.00
Ширина 6.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор Global Fashion – це бренд, який пропонує широкий вибір декору для нігтів. Бренд працює вже десять років на ринку і завоював довіру клієнтів своєю якістю і великим асортиментом.

У продукції Декор Global Fashion можна знайти все необхідне для створення оригінального і неповторного манікюру. Бренд пропонує найрізноманітніші варіанти декору: від найпростішого до найскладнішого. На вибір доступні камені, стрази, бісер, паєтки, фольга, штучні квіти, глітер, різнокольорові пудри для градієнту та інші матеріали.

Декор Global Fashion відрізняється високою якістю продукції і акцентом на модні тенденції. Всю продукцію розробляє кваліфікований дизайнерський колектив, який працює над створенням нових колекцій декору щороку.

Бренд пропонує набори декору, які дуже зручні в експлуатації. Такі набори містять всі необхідні матеріали для створення оригінального манікюру. Вони також можуть стати відмінним подарунком для тих, хто цінує красу і моду.

Декор Global Fashion неодноразово брав участь у світових виставках і демонстрував свої новинки та ідеї у світі моди. Тому його продукція завжди відповідає найсучаснішим тенденціям.

Загалом, якщо ви хочете створити неповторний і модний манікюр, то Декор Global Fashion - це ваш вибір. Великий вибір декору, висока якість продукції та акцент на сучасні тенденції - все це робить бренд Декор Global Fashion популярним серед клієнтів.