Код товара: 3D FL 002

Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

3D Декор Global Fashion 002

Код продукту: 3717
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,17 €
1,25 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Опис

Код товара: 3D FL 002

Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 930
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

3D Декор в світі нігтів перетворився на справжню моду. Тепер, декоруючи свої нігті, ви можете створити будь-який образ та відчути себе справжньою модницею. Один з найпопулярніших 3D Декорів - Global Fashion 002.

Global Fashion 002 - це нова колекція з 3D наклейками для нігтів від компанії Global Fashion. Вона складається з 12 різних декорів, які вразять ваші очі своєю красою та оригінальністю. Ці наклейки зроблені з високоякісного пластику та дуже легкі у використанні. Вони не пошкоджують поверхню нігтів та протримуються на них дуже довго.

Кожен декор з колекції Global Fashion 002 має свій унікальний дизайн, який може задовольнити будь-який смак. Тут є наклейки з квітами, геометричні форми, абстрактні малюнки, яскраві кольори та оригінальні різнокольорові варіанти.

Для того щоб наклеїти ці декори на нігті не потрібна особлива підготовка поверхні. Достатньо нанести базовий лак та дочекатися його повного висохнення. Потім наклейте декор та зафіксуйте його на місці невеликою кількістю лаку. Так ви отримаєте прекрасний та стильний дизайн нігтів.

Отже, Global Fashion 002 - це ідеальний вибір для тих, хто хоче додати своїм нігтям нотку оригінальності та модності. Наклейки з цієї колекції легко використовувати, мають високу якість та оригінальні дизайни. Створіть свій унікальний образ та доведіть, що нігті - це настояща мистецтво!