Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 4-9

Код продукту: 18298
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - це ідеальний спосіб зробити свої нігті більш привабливими і доглянутими. Сьогодні у світі існує багато фірм, що виробляють накладні нігті, однією з таких є Global Fashion.

Global Fashion - це відомий бренд, що пропонує високоякісні накладні нігті. 1 набір містить 24 нігті, що дозволяє підібрати відповідний розмір для кожної пальця. Крім того, в наборі присутні нігті з різним дизайном, що дозволяє підібрати варіант для будь-якого наряду.

Накладні нігті Global Fashion є прості у використанні і дозволяють швидко створити елегантний манікюр. Для нанесення необхідно просто вирізати потрібний розмір нігтя, покрити його клейом і прикріпити до натурального нігтя.

Розмір накладних нігтів Global Fashion від 4 до 9, що дозволяє вибрати оптимальний розмір для кожного клієнта. Крім того, вони мають високу міцність і довговічність, що дозволяє насолоджуватися ідеальним манікюром на протязі тривалого часу.

Накладні нігті Global Fashion - це ідеальний вибір для тих, хто хоче створити ефектний манікюр зі зручністю і високою якістю. Вони дозволяють швидко і просто створити новий образ і надихають на експерименти зі стилем і дизайном нігтів.