Керамическая насадка, синяя насечка, M 3/32 Flame S(M)

Код продукту: 18049
Залишок на складі: немає в наявності
18 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 1.70
Ширина 1.70
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка – це незамінний інструмент в процесі нарощування нігтів. Вона забезпечує точний і швидкий розпилювання матеріалів, зняття гель-лаку, розпилювання кісткової тканини і багато іншого. Так само, як і будь-який інструмент, насадка потребує догляду і правильного використання.

Синя насечка є однією з різновидів керамічних насадок. Вона має легкий зуб до 1,4 мм і найчастіше використовується для обробки нігтів. Її швидкість обертання може бути однаковою, як і в інших насадок, або може бути налаштована відповідно до потреби користувача.

M 3/32 Flame S(M) – це ще один приклад керамічної насадки. Ця насадка має стандартний розмір, що дозволяє користувачеві використовувати її на будь-якого типу фрезера. Вона також має невеликий зуб, що дозволяє більш точно працювати зі складними дизайнами.

Основним плюсом використання керамічних насадок є їх довговічність. Вони можуть прослужити довше, ніж металеві насадки і їх не потрібно замінювати так часто. Крім того, керамічні насадки не перегріваються та не викидають струму подрібненого матеріалу, щооберігає робоче місце і дозволяє користувачеві більш чисто працювати.

Загалом, використання керамічних насадок в нарощуванні нігтів дозволяє зробити процес швидким, точним і безпечним для користувача. Будучи дуже довговічним інструментом, вони забезпечують економію коштів і часу для майстрів. Тому, всім, хто займається нарощуванням нігтів, рекомендуємо використовувати керамічні насадки світових брендів як M 3/32 Flame S(M) та синю насечку.