Накладные ногти, Ming Shan, 1 набор, 12 ногтей

Код продукту: 18036
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 13.50
Ширина 5.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - це дуже зручний спосіб, щоб додати краси і стилю своєму вигляду. Одним з найбільш популярних видів накладних нігтів є Ming Shan. Набір Ming Shan включає 12 накладних нігтьов, які допоможуть вам створити більш досконалий образ.

Ming Shan - це бренд, який став відомим завдяки своїй високоякісні продукції. Їх накладні нігті зроблені з міцного матеріалу і можуть служити вам довгий час. Вони доступні в різних розмірах, тому ви зможете знайти той, що ідеально підійде для вашої нігтьової пластини.

1 набір Ming Shan включає в себе 12 накладних нігтів, що дозволить вам зробити повний комплекс манікюру, не відвідуючи салон краси. Накладні нігті Ming Shan легко фіксуються на вашій нігтьовій пластині за допомогою спеціального клею.

Накладні нігті на вигляд не повинні відрізнятися від природних, тому Ming Shan використовує лише натуральні кольори. Ви зможете знайти накладні нігті з різними дизайнами та відтінками, які допоможуть вам створити неповторний образ.

Крім того, Ming Shan забезпечує своїх клієнтів не тільки високоякісними продуктами, але й якісним сервісом. Їхні фахівці завжди готові допомогти вам з будь-якими питаннями, пов’язаними з нарощуванням нігтів.

Отже, якщо ви шукаєте якісні і надійні накладні нігті, Ming Shan - це чудовий вибір. Їхній набір з 12 накладними нігтями дозволить вам створити досконалий манікюр просто і легко. Краса ваших рук відтепер буде вражати оточуючих і буде головним елементом вашого образу.