Акриловая пудра CCN, цвет желтый

Код продукту: 18028
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 3.70
Ширина 3.70
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Акрилова пудра CCN - це ідеальний вибір для нарощування нігтів у стильному жовтому кольорі. Ця пудра найвищої якості забезпечує довготривалу стійкість і міцність нігтів.

Акрилова пудра CCN виготовляється з натуральних інгредієнтів і не містить шкідливих хімічних речовин, що робить її безпечною для шкіри і нігтів.

Цей жовтий відтінок акрилової пудри ідеально підходить як для щоденного використання, так і для особливих випадків, де вам потрібен яскравий та стильний вигляд нігтів. В такому випадку, жовтий колір може бути чудовим доповненням до вашого наряду.

Щоб зробити нарощування нігтів з акриловою пудрою CCN, потрібно нанести мономер на нігтьову пластину, потім занурити пензлик в акрилову пудру. Після цього, потрібно нанести пудру на нігтьову пластину і дати їй висохнути.

Акрилова пудра CCN - це ідеальний вибір для тих, хто бажає мати стильні та міцні нігті. Вона забезпечує бездоганний вигляд нігтів і надійну захист від пошкоджень. Не вагайтеся і спробуйте акрилову пудру CCN жовтого кольору - вона точно вас не розчарує!