Акриловая пудра CCN, цвет светло-фиолетовый

Код продукту: 18019
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 3.70
Ширина 3.70
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Акрилові нігті дуже популярні серед жінок різного віку. Це не дивно, адже такі нігті довговічні та мають фантастичний вигляд. Для створення таких нігтів необхідні спеціальні матеріали, серед яких акрилова пудра CCN.

Одним з найпопулярніших кольорів акрилової пудри є светло-фиолетовий. Цей відтінок допоможе створити стильний та модний образ. Крім того, з його допомогою можна зробити нігті більш виразними та привабливими.

Акрилова пудра CCN виготовляється з використанням тільки найякісніших компонентів. Вона має дуже мелену текстуру, що дозволяє легко наносити матеріал на нігті. Крім того, акрилова пудра CCN має хорошу адгезію, тобто добре прилипає до нігтевої пластини.

Для створення акрилових нігтів потрібно мати не тільки акрилову пудру CCN, але й мономер, що дозволяє змішувати акрилову пудру з водою. Після змішування акрилової пудри та мономеру утворюється спеціальна маса, яка наноситься на нігті.

Акрилові нігті можуть бути дуже різнокольоровими та стильними. Світло-фиолетовий колір акрилової пудри CCN допоможе створити нігті, які привернуть увагу оточуючих і підкреслять вашу індивідуальність. Нехай ваші нігті завжди будуть доглянуті та привабливі!