Керамическая насадка, зелёная насечка, C 3/32 Flame S(C)

Код продукту: 17943
Залишок на складі: немає в наявності
21 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 6.80
Ширина 1.30
Висота 1.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка є незамінним інструментом для майстрів по нарощуванню нігтів і догляду за ними. Вона виготовлена з високоякісного керамічного матеріалу, який не тільки міцний і довговічний, але й безпечний для використання на тонкому і ніжному шарі нігтів.

Зелена насечка, або C 3/32 Flame S(C), - це тип керамічної насадки з некількома зубчиками. Вона допомагає ефективно зняти шар гель-лаку або гель після зняття нігтьового покриття, видалити залишки клею або різних дизайнів з нігтів. Завдяки своїй формі і керамічному матеріалу така насадка є надійним інструментом, який не тільки забезпечує швидке виконання робіт, але і не пошкоджує нігтьову пластину.

Краще використовувати керамічні насадки для фрезера в парі з належним обладнанням. Вони допомагають зберегти нарощування нігтів в ідеальному стані і зробити догляд за ними максимально ефективним. Крім того, зберігати насадки необхідно в спеціальних контейнерах, щоб уникнути пошкодження тонкої і гострої поверхні.

У підсумку, керамічний інструмент, такий як зелена насечка C 3/32 Flame S(C), відмінно підходить для професійного і надійного нарощування нігтів, а зберігання і догляд за насадками допоможе зберегти їх як новими на довгий час.