Типсы для ногтей, цвета микс, 12 наборов

Код продукту: 17864
Залишок на складі: немає в наявності
17 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 35.50
Ширина 21.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Типсы для нігтів є популярним методом нарощування нігтів, який дозволяє отримати довгі і стильні нігті. Типси - це тонкі пластикові вставки, які наліплюють на нігтьову пластину. Після клеювання типсів проводиться процедура нарощування, під час якої формується нова нігтьова пластина. 

Сьогодні на ринку косметичних послуг є багато виробників типсів для нігтів, які пропонують широкий вибір кольорів і форм. Особливо популярними є типси кольорового міксу, які мають насичений і яскравий дизайн. 

Один з виробників типсів для нарощування нігтів пропонує 12 наборів типсів. Кожен набір містить різну кількість типсів різних форм і кольорів. Наприклад, в одному наборі можуть бути типси відтінків червоного кольору, в іншому - відтінків блакитного. 

Крім того, виробники типсів дозволяють замовляти типси з індивідуальним дизайном, зробленим на замовлення. Такий підхід дозволяє отримати стильний і унікальний дизайн нігтів, який відповідає індивідуальним потребам клієнта. 

Типсы для нігтів є ефективним та безпечним методом нарощування нігтів, який дозволяє отримати якісний і стильний результат. Обирайте яскраві та насичені кольори, створюйте унікальний дизайн та насолоджуйтесь довгою та ефектною красою Ваших нігтів!