Декор для ногтей, переводная фольга, набор 12 шт

Код продукту: 17862
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.00
Ширина 6.70
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це невід'ємна частина стилю кожної дівчини. Сучасні технології дозволяють робити нігті ще більш яскравими та красивими. Одним із таких атрибутів декору - це переводна фольга.

Переводна фольга - це тонкий шар металу або металевих сплавів, який може бути нанесений на нігтьову пластину. Вона додає нігтям вишуканості та бліку.

Набір з 12 штук переводної фольги - це чудовий вибір для тих, хто любить експериментувати зі своїм образом. У комплект входять насичені кольори, які можуть бути використані окремо або в комбінації з іншими матеріалами.

Переводну фольгу можна використовувати як самостійно, так і в поєднанні з лаком чи гелем. Для зручності її можна розрізати на кусочки потрібного розміру та форми.

Щоб нанести переводну фольгу на нігті, потрібно використовувати спеціальний клей для фольги або клеєні стрічки. Після нанесення клею на нігтьову пластину достатньо просто прикласти фольгу та поверхню більші деталі позбавити від зайвого різкого краю, коли клей схопиться.

Таким чином, переводна фольга - це приємний і доступний шлях зробити свої нігті ще більш красивими та оригінальними. За допомогою набору з 12 штук ти зможеш експериментувати та знаходити своє ідеальне поєднання кольорів та дизайну.