Пилочка для ногтей, Global Fashion G11, серая 80/120

Код продукту: 17801
Залишок на складі: немає в наявності
11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 4.50
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пилочка для нігтів є одним з найважливіших інструментів у манікюрному майстерні. Якщо ви шукаєте якісну і надійну пилку, то зверніть увагу на Global Fashion G11, серії 80/120.

Ця пилочка виготовлена з високоякісного матеріалу, що гарантує тривалий термін служби. С допомогою даної пилки можна тонко і легко підфарбувати нігті, створити форму і зігнути кути. Крім того, забезпечується рівномірний поверхневий заліз гель-лаку та звичайного лаку.

Global Fashion G11, серія 80/120 має спеціальний заточений край, який дозволяє легко і швидко усунути нерівності на нігтях. Нанесення гель-лаку на нігті стає простішим, а процес манікюру набуває якісці та ефективності.

Користуючись даною пилкою, ви можете самостійно робити манікюр вдома. Вона легка та невелика, тож Ви можете брати її з собою у поїздки і використовувати у будь-який момент.

Висока якість та доступна ціна зробили пилочку Global Fashion G11, серія 80/120 однією з найпопулярніших серед професійних майстрів та звичайних користувачів. Не варто боятися експериментувати зі своїм манікюром, використовуючи дану пилку, Ви зможете створити якісний та ефектний дизайн нігтів.