Бублик для волос, блондин, 11 см

Код продукту: 17768
Залишок на складі: немає в наявності
25 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.80
Ширина 11.80
Висота 5.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Бублик для волос - це невеликий аксесуар, який допомагає створити різноманітні зачіски за кілька хвилин. Він є незамінним помічником для перукарів, ученьок та власниць довгих волосся.

Завдяки своїй формі, бублик дозволяє легко і швидко скрутити волосся вокруг нього і закріпити за допомогою шпильок або прищіпок. Як результат - красивий кок або бантик, який буде виглядати досить ефектно та додасть образу жінки вишуканості та жіночності.

Бублик для волосся можуть використовувати всі власниці та ученьки, хто бажає створити різночасні зачіски. Але особливо корисний він для блондинок, оскільки вони частіше з ним застосовуються. 

Для налаштування блондинок на потрібний тон волосся, бублики навіть виготовляються в яскравому білому кольорі, що дає можливість не спотворювати колір волосся. У цьому випадку бублик для блондинів має 11 см діаметр і може бути використаний для створення різних видів зачісок за кілька хвилин.

Загалом, бублик для волос - не лише корисний, а й дуже популярний аксесуар серед жінок. Він дає можливість швидко і легко створити шикарні зачіски з довгими волоссями і зробить життя блондинок набагато простіше і комфортніше.