Кисть для покраски, black

Код продукту: 17741
Залишок на складі: немає в наявності
14 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 24.50
Ширина 6.50
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кисть для покраски – це незамінний інструмент у перукарському мистецтві. Її використовують для фарбування волосся, яке дозволяє підкреслити і підсилити природний колір, або змінити його зовсім. 

Найпопулярніші кольори волосся – це блонд, рудий та чорний. Black – це кисть для фарбування волосся в чорний колір. Вона має м'яку, густу кисть, яка дозволяє наносити фарбу рівномірно на всі волосини. Така кисть підходить як для фарбування короткого волосся, так і для довгого.

Існує кілька типів кистей для фарбування. Серед них – кругла кисть, плоска кисть, кисть з виїмкою та грушоподібна кисть. Кругла кисть дозволяє робити м'які переходи між кольорами, а плоска кисть – наносити фарбу на великі ділянки високої якості. 

Перед використанням кисті необхідно продезінфікувати її та нанести на неї потрібну кількість фарби. Потім потрібно обробити кожен прядок волосся кистю від коренів до кінчиків. Після цього волосся слід ретельно промити, порядно просушити та оформити за бажанням.

Отже, використання кисті для покраски є дуже важливою складовою процедури фарбування волосся. Black є одним з видів кистей, які допомагають досягти бажаного результату у роботі. Головне – підбирати кисть залежно від того, який ефект має бути досягнутий.