Ванночка для ног, складная, цвет зелёный

Код продукту: 17729
Залишок на складі: немає в наявності
12 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 50.00
Ширина 41.00
Висота 7.90
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ванночка для ніг є незамінним аксесуаром для самостійного виконання процедури педикюру. Її складна конструкція і зелений колір роблять її зручною та привабливою до використання.

Ця ванночка має маленькі отвори на дні, які допомагають прибирати всі залишки шкіри та інші брудні частинки. Завдяки складному механізму, ванночка займає дуже мало місця вдома чи в дорозі. Час, необхідний для розгортання і складання, дуже короткий.

Доцільно користуватися ванночкою перед нанесенням лаку на нігті. Процедура допоможе зняти втому та стрес, які виникають від тривалого маршруту чи перетинання водойм.

Для приємного аромату та додаткових корисних властивостей можна додавати до води ефірні олії, сіль, мило та інші засоби. Разом з ванночкою для ніг, Ви можете придбати і інші елементи, необхідні для самостійного проведення педикюру, такі як відсікач для кісточок, ножиці для нігтів, пилку та інші.

Загалом, ванночка для ніг є необхідним аксесуаром для всіх, хто любить доглядати за своїм тілом та нігтями вдома. Вона проста у використанні, зручна для перевезення та має позитивний вплив на стан Ваших ніг.