Наклейка для ногтей B017, набор (16 шт)

Код продукту: 17719
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 9.70
Ширина 7.80
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів стали дуже популярними серед жінок, які люблять доглядати за своєю зовнішністю і надавати своїм нігтям ефектний вигляд. Особливо популярними стали водні наклейки, які дозволяють створити на нігтях найрізноманітніші малюнки за кілька хвилин.

Наклейки для нігтів B017 - це якісний та ефектний декор для ваших нігтів. Набір включає 16 штук наклейок різних розмірів та дизайнів. А саме: квіти, маленькі камінчики, рожеві та золоті прапорці, сині прикраси з геометричними фігурами та інші. Такий набір наклейок дозволить вам зробити ідеальний макіяж нігтів, який складе приємне враження на будь-якій події.

Для того, щоб наклейки для нігтів B017 прослужили якомога довше, рекомендується виконати кілька простих правил. Наклейки необхідно застосовувати на чисту поверхню нігтів, не зачіпаючи кінчиків пальців. Потім наклейки слід закріпити за допомогою лаку для нігтів або спеціального клею для наклейок. При бажанні можна прикрасити декор додатковими камінчиками або блискітками.

Увага! Наклейки для нігтів B017 не рекомендується застосовувати на пошкоджені нігтьові пластини, а також на нігті, які сильно вигнуті або мають високу бугристість.

Висновок: Наклейки для нігтів B017 - це чудовий спосіб надати своїм нігтям оригінальний вигляд. Цей набір наклейок можна використовувати як для повсякденного образу, так і для особливих випадків. З наклейками B017 ви будете виглядати ефектно і ніжно, як справжня леді.