Накладные ногти, френч, 12 шт

Код продукту: 17706
Залишок на складі: немає в наявності
5 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.80
Ширина 5.90
Висота 0.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Моделювання та нарощування нігтів є невід’ємною частиною багатьох жіночих ритуалів краси. Одним з найпопулярніших варіантів є використання накладних нігтів, зокрема френч-типу на 12 штук.

Френч (від французького "francais") - класичний дизайн нігтів, що полягає в тому, що кінчики нігтів фарбуються білою фарбою, а основа - як правило, біла, повністю прозора або з легким відтінком рожевого.

Щоб створити такий дизайн на накладних нігтях, вам знадобляться спеціальні тіпси або типси для нарощування. Їх можна знайти у багатьох магазинах косметики та на сайтах онлайн-продажів. Найчастіше вони продаються в наборах по 12 штук.

Перш за все, необхідно вибрати розмір і форму тіпсів, що найкраще підійде для ваших нігтів. Накладні нігті різних розмірів і форм продаються в одному наборі, тому не заздалегідь необхідно підібрати відповідні. Якщо ви не можете знайти набір зі відповідними розмірами, ви можете купити окремо тіпси, в кількості, яка необхідна вам.

Після того, як ви підібрали потрібні тіпси, знадобиться набір для нарощування нігтів, який зазвичай збирається з гелевої підкладки, гелю, кисті та ультрафіолетового лампи. Для нарощування нігтів за допомогою накладних тіпсів, вам потрібно буде нанести кортиколеву підкладку вздовж лінії, де прилягає тіпс до нігтя. Потім, нанесіть гель та приваріть тіпс до нігтя за допомогою ультрафіолетової лампи.

Після того, як накладні тіпси будуть зафіксовані на нігтях, можна починати створювати дизайн. Для френч зазвичай використовують білу гелеву фарбу та необхідні інструменти для створення відповідного малюнка. Нанесіть білу фарбу на тіпс і віддайте нігті під ультрафіолетову лампу для закріплення.

В результаті, ви отримаєте накладні нігті френч на 12 штук, які виглядають так само як і нігті студійного майстра. Такий варіант нарощування нігтів дозволяє завжди обирати різні дизайни та колірні поєднання, а також заощаджувати час та гроші на регулярні візити в студії.