Плоская, прямая, синтетическая кисть для геля № 4, Global Fashion, GF-16-4-mint

Код продукту: 17681
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 21.00
Ширина 4.10
Висота 0.90
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Плоска кисть для геля № 4 - кисть із сплющеним ворсом, яка дозволяє створити рівні лінії та поверхні на нігтях. Ця кисть є ідеальним вибором для тих, хто хоче створити рівномірний та чіткий дизайн на нігтях. 

Пряма кисть для геля - це кисть, яка має пряму форму та відмінно підходить для створення дрібних деталей на нігтях, наприклад, для розпису ліній та контурів. Пряма кисть дозволяє зробити дуже маленькі деталі на нігтях з високою точністю.

Синтетична кисть для геля Global Fashion GF-16-4-mint - це одна з кистей, яка дозволяє легко та ефективно наносити гель на нігті. Кисть складається з синтетичних волокон, що забезпечує м’якість та гнучкість під час роботи з нею. Вона легка у використанні та має комфортну ручку, що забезпечує зручність під час роботи.

Одним з ключових аспектів створення красивого манікюру є вибір правильної кисті для геля. Процес роботи з гелем може бути багато легшим та ефективнішим, якщо використовувати кисті з високою якістю волокна та зручною ручкою. Завдяки правильному вибору кисті для геля, будь-який майстер манікюру може створити професійний та досконалий манікюр на будь-який смак.