Ножницы для кутикулы Staleks Exclusive 22 Type 2 SX-22/2m

Код продукту: 17483
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ножиці для кутикули Staleks Exclusive 22 Type 2 SX-22/2m є одним з найкращих інструментів для нарощування нігтів та догляду за ними. Вони є однією з найбільш популярних моделей на ринку професійних інструментів для манікюру.

Особливість ножиць Staleks Exclusive 22 Type 2 SX-22/2m полягає в їхньому високому якості, надійності та довговічності. Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, вони мають додаткове покриття, яке захищає їх від корозії та інших впливів зовнішнього середовища.

Ножиці мають гостре лезо, що дозволяє легко та безболісно вирізати зайву шкіру навколо нігтя. Вони мають зручні анатомічні ручки, які не сковують рухів при роботі з ними. Крім того, завдяки вбудованому механізму, ножиці легко робляться та гарантують м'яке та плавне зчіплювання лез.

Саме тому ножиці для кутикули Staleks Exclusive 22 Type 2 SX-22/2m є виробом, який широко використовується професіоналами в сфері нарощування нігтів та манікюру. Вони допомагають швидко та легко виконувати процедуру зняття кутикули, не травмуючи нігтьовий ложе та не порушуючи цілісність нігтя.

Взагалі, купівля ножиць для кутикули Staleks Exclusive 22 Type 2 SX-22/2m - це обов'язковий елемент професійного інструментарію для нарощування нігтів та манікюру. Вони неодмінно стануть відмінним вибором для професійних майстрів та простих користувачів, які стежать за своєю зовнішністю та здоров'ям нігтів. Варто зазначити, що вони не потребують певного догляду та обслуговування, проте слід чистити їх від залишків кутикули та змащувати маслом після кожного використання.