Колпачки абразива для педикюра, 10*15 мм, #120, pink 1 шт.

Код продукту: 17204
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 1.40
Ширина 1.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Колпачки абразива для педикюра є невід'ємною частиною техніки нарощування нігтів. Ці насадки для фрезера використовуються для обробки і полірування нігтьової пластини. У кожному пакеті з колпачками абразива є 1 шт., розміром 10*15 мм і зернистістю #120. Колпачки абразиву мають рожевий колір, що надає їм естетичний вигляд.

Використання колпачків абразиву допомагає видалити нерівності та додати блиску нігтьовій пластині. Вони дозволяють зняти роговий шар шкіри на ступнях та зняти забруднення з поверхні нігтя. Для максимальної ефективності слід починати обробку колпачками абразиву з найменшої зернистістью, а потім переходити до тих, що мають більшу.

Рекомендується використовувати колпачки абразиву для педикюру з фрезерами, які мають різноманітні режими роботи. Такий інструмент допоможе ефективно і швидко виконати процедуру не лише в салоні краси, але і в домашніх умовах.

Загалом, колпачки абразиву для педикюру - це невеликі інструменти, але важливі для досягнення прекрасного результату в нарощуванні нігтів і догляду за ними. Обирайте якісні матеріали для цієї процедури, і ваші нігті будуть дивувати своєю красою і дбайливим ставленням до них.