Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 29

Код продукту: 17165
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл - стильний та дуже популярний засіб для нарощування та догляду за нігтями. Завдяки своїй особливій формулі, він дозволяє змінювати відтінок нігтів залежно від освітлення.

Засіб володіє унікальними властивостями, які дозволяють створювати на нігтях ефект камеї. Після нанесення і закріплення гель-лаку, на поверхні нігтя залишається чудовий мерехтливий відтінок, який змінюється залежно від кута освітлення.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл можна використовувати як для нарощування нігтів, так і для їх звичайного покриття. Засіб має стійкість до впливу зовнішніх чинників та забезпечує максимальний захист для нігтів.

Окрім того, засіб дозволяє створювати багато різних манікюрних дизайнів, так як він чудово комбінується з іншими лаками та гель-лаками.

Загалом, гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл - це ідеальний варіант для тих, хто хоче створити стильний та неповторний образ. Він не тільки забезпечить захист та догляд за нігтями, але й дозволить вам виразити свою індивідуальність та створити вражаючі манікюрні дизайни.