Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 11

Код продукту: 17147
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat Eyes 10 мл: Технологічний диво манікюру

Хочете здивувати всіх своїх друзів і колег? Хочете мати особливий манікюр, який зможе змінювати свої кольори, ніби кішка змінює своє окрас? Тоді вам потрібно придбати гель-лак Chameleon Cat Eyes 10 мл!

Цей гель-лак - справжнє технологічне диво манікюру, яке перетворить будь-які нігті в шедевр мистецтва. Він здатен змінювати свої кольори залежно від кута огляду і освітлення. Краще за все такий гель-лак буде виглядати на нігтях з різними поверхнями: матові, глянцеві або з подряпинами. А його особливим ефектом чудово можна доповнити малюнками або подрібнений блискітками.

Гель-лак Chameleon Cat Eyes 10 мл - це надійний матеріал для манікюру, який забезпечує стійкість і чудовий блиск. Він легко наноситься і швидко висихає в лампі для гель-лака.

Особливість цього гель-лаку полягає в тому, що він має дві властивості - котячі очі і хамелеон. Котячі очі дають можливість гель-лаку змінювати свою кольорову гаму залежно від кута огляду і це стійкої ефект додасть вашому манікюру унікальності. Хамелеон же дає змогу змінювати кольори не тільки під зміну кута зору, але й залежно від освітлення, що чудово лягає на нігтях в будь-який час доби і на будь-якому освітленні.

Тому, якщо хочете дивувати інших і мати стильний та незвичайний манікюр - вам точно потрібен гель-лак Chameleon Cat Eyes 10 мл! Замовляйте його зараз та створіть собі настрій на кожен день!